Bakan Işıkhan Midyat'ta Miting Gibi Açılışa Katıldı

Midyat SGK binasının açılışı Bakan Işıkhan ve Ak Parti Midyat belediye başkan adayı Veysi Şahin ile vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Midyat SGK binasının açılışı coşkulu törenle gerçekleştirildi. Törene; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, davetliler, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol eşliğinde resmi açılış gerçekleştirildi.

Açılış sonrası resmi sosyal medya hesabı X üzerinden bir açıklama yapan Midyat belediye başkan adayı Veysi Şahin şunları paylaştı:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile birlikte AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek bizleri coşkuyla karşılayan çok kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. 

Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik vizyonuyla 31 Mart Seçimlerine; Hazırız, Kararlıyız! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Midyat’ımıza verdiği önem, çalışmalarımıza sunduğu katkı ve Yeni SGK Hizmet Binası sözünden ötürü Midyatlı hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. "

Bakan Işıkhan ve AK Parti Midyat belediye başkanı adayı Veysi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirilen törenlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çalışmalar devam ediyor.