Başkan Bağmancı ekibi ile hastane ziyaretleri sürdürüyor

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve teşkilat üyeleri, 'Perşembe Akşamları Ziyaretleri' programı kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını ziyaret etti.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve teşkilat üyeleri, ‘Perşembe Akşamları Ziyaretleri’ programı kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını ziyaret etti.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve teşkilat üyeleri, ‘Perşembe Akşamları Ziyaretleri’ programı kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını ziyaret etti.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve teşkilatı saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Bağmancı, ‘Perşembe Akşamları Ziyaretleri’ programı kapsamında her hafta farklı bir ziyaret gerçekleştiriyor.

Başkan Bağmancı ve teşkilat üyeleri son olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasında tedavi gören çocuk hastaları, yakınlarını ve sağlık personellerini ziyaret etti.

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve başkan yardımcıları ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette çocuklara içerisinde oyuncak ve ikramların bulunduğu hediye paketleri verilirken; hasta yakınları, sağlık ve hastane çalışanlarına gül takdim edildi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren hasta yakınları ve sağlık çalışanları Başkan Bağmancı’ya bu anlamlı ziyaret için teşekkür ettiler. AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürdüğü süre zarfında da her Perşembe ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Bağmancı, amacının morale en fazla ihtiyaç duyulan zamanda hastalara ve yakınlarına moral vermek ve yanlarında durmak olduğunu söyledi. Başkan Bağmancı açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Bu amaçla değerli teşkilat üyelerimiz ile birlikte ilimizde bulunan hastanelerini ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz.

Özellikle dünyaya yeni gelmiş olan miniklerimizin ailelerinin ziyaretlerimizden duydukları memnuniyet bizi son derece mutlu ediyor. Bizler AK Parti Haliliye Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi gönüllere dokunmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası sağlık çalışanlarına ve hastane personellerine teşekkür eden Başkan Bağmancı ve teşkilat üyeleri hastaneden ayrıldı.