Başkan Gülpınar trafiği olumsuz etkilediği için tebrik kabul adresini değiştirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, şehir trafiğine olumsuz etki yaptığından dolayı tebrikleri yarın Beyaz Saray Düğün Salonu'nda kabul edecek.

31  Mart yerel seçimlerinde  Şanlıurfa'da Büyükşehir  Belediye Başkanlığına Yeniden Refah Partisi (YRP) Adayı  Mehmet Kasım Gülpınar seçildi. 

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Gülpınar, bugün tebrikleri YRP İl  Seçim Koordinasyon Merkezinde tebrikleri kabul etti.

Gülpınar, Seçim Koordinasyon Merkezi  merkezi bir konumda olduğundan ve şehir trafiğine olumsuz etki yaptığından dolayı yarın tebrik kabulüne saat 14.00 ile 16.00 arasında Beyaz Saray Düğün Salonu’nda devam edecek.

Kararı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gülpınar, şu ifadeleri kullandı: 

"Seçim Koordinasyon Merkezimiz, merkezi bir konumda olduğundan ve şehir trafiğine olumsuz etki yaptığından dolayı; Tebrik kabülümüz yarın (Çarşamba) saat 14:00 ile 16:00 arasında Beyaz Saray Düğün Salonu’nda olacaktır. Tebrik ve hayırlı olsun deme inceliğini çiçek göndererek yapmak isteyenlerin çiçek göndermek yerine SMA hastalarına bağış yapmasını rica ediyoruz."