Bekir Bozdağ'ın rahatsızlığı ile ilgili yeni gelişme

Adalet eski Bakanı, Şanlıurfa Ak Parti Millevekili Bekir Bozdağ'ın iyileştiği, yakın bir zamanda sahada olacağı Eğitimci-Yazar Ömer Ağ tarafından duyuruldu.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerden beri 'İşleri bitti, sahadan çekildiler' şeklinde yoğun eleştirilerle karşılaşıyor. 

 

KANSERE YAKALANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

 

Bu tür eleştirilerden nasibini alan isimlerden biri olan Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ'ın sağlık sorunlarından dolayı ameliyat olduğu ve Doktorların tavsiyesinden ziyaretçi kabul etmediği öğrenilmişti. 

 

CİDDİ BİR TEDAVİ SÜRECİNDEN GEÇTİ, TEDAVİ OLUMLU SONUÇ VERDİ

 

Bir ara kansere yakalandığı iddia edilen Bekir Bozdağ'la ilgili son bilgiler Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağ tarafından sosyal medyadan duyuruldu.

 

Ağ, 'Bekir Bozdağ bazı ortamlarda Urfa'yı unuttuğu gerekçesi ile eleştiriliyor diye vazifem olmadığı halde bu açıklamayı yazma gereği hissettim. Sayın Bakan seçimlerden sonra ciddi bir tedavi sürecinden geçtiği için Şanlıurfa'ya gelemedi. Yapılan tedavi olumlu sonuç verdi yakında onu görebilirsiniz. Bu vesile ile kendisine tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.' ifadelerini paylaştı. 

 

Kaynak Urfabirhaberajansı