ŞUTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Zahit Gerger Ailesine Kirve Oldu

Şanlıurfa Nobel kır düğün salonunda iş adamı Fatih Gerger'in oğlu İş adamı Ferruh Gerger'in yeğeni Erel Gerger ile Ezgi Tunca yapılan düğünde görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.

Şanlıurfa Nobel kır düğün salonunda iş adamı Fatih Gerger’in oğlu İş adamı Ferruh Gerger’in yeğeni Erel Gerger ile Ezgi Tunca yapılan düğünde görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.              

Gerger Ve Tunca ailesinin kirveliğini Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Zahit üstlendi.

 

Düğüne Yaklaşık iki bin kişi katıldı.
Düğüne Ak parti il başkan yardımcısı Şerdil Karahan,Ak parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Çıdır,Bucak aşireti ileri geleni Ahmet Bucak,Ticaret Sanayi Meclis Üyelerinden Serhat Gerger,Mükail Zahit,Şanlıurfa Baro avukatlarından Fırat Gerger,Rohat Erkan,Volkan Koreli,Mirza Gerger,Hilvan Kızılay Şube başkanı Kadir Karacabey,Iraklı iş adamı Telal Sadun Ağagerger,Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Yılmaz Gerger,İş adamlarından Mustafa Yavuz,Cemal Kolsuzoğlu,Ali Gerger,Halil Kaymaz,Mustafa Berzani Baysal,Jihat Bucak,Mustafa Demiryeri,Fevzi Kolsuzoğlu,Hüseyin Kolsuzoğlu,Servan Karahan,Mustafa Dedecan,Hadi Karakeçili,Nusret Karakeçili,Salih Türkdili,Abdurrahman Yaşar,Hasan Gerger,Serkan Oflaz,İbrahim Gerger,Emin Çiftçi,Muhtarlar,Kanaat önderleri,Gerger ve Tunca ailesinin yakınları düğüne katıldı.               

Düğünde Türk Banknotları Havada Uçuştu…
Genç çiftlerin piste çıkmasıyla davetli misafirler Türk banknotları atmak için birbirleriyle yarıştılar.

Gerger ailesinin düğününde Sanatçı Latif Doğan Sahne aldı.
Düğünde Sanatçı Latif Doğan sahne aldığı birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe eserler söyleyerek davetli misafirleri mest etti.              

Damadın babası iş adamı Fatih Gerger ise öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza,Akrabalarımıza,İl dışandan gelen misafirlerimize katılan bütün yakınlarımıza çok teşekkür eder.Oğlum Erel ve gelinim Ezgi’ye bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.
Kirvesi Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkan Yardımcısı Mustafa Zahit ise bende katılan bütün dostlarımıza ve yakınlarımıza çok teşekkür ederim.Kirvem Fatih Gerger’in evladı Erel’e ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.
Düğün sonunda genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.